5. leden taky den
Láska je
pouhý přežitek
lidí bez naděje
co život jim utek
Láska je stránkou
v učebnici dějepisu
nehodící se slánkou
ke sladkému tiramisu
Láska je ulhaná
jako malé dítě
nikdy nepochopená
pak opustí tě
Pravda je někde uprostřed.
Přečteno 365x
Tipy 8
Poslední tipující: carodejka, Házté, angelicek, Viva La Roma, Kapka, Roger
Komentáře (3)
Komentujících (3)