Nedokážu
Anotace: Anotace nejni :D
Nedokážu tiše spát a bezesnou nocí jít
s myšlenkou mou na tebe , dokáži jen stále bdít
Nedokážu konverzovat, žádná říkat slova.
Dokáži však Tvoje jméno křičet stále znova.
Nedokážu jíst a potravu tak přijímat.
pro tebe však plakat, sám se tím tak dojímat
Nedokážu učit se, moudra prozkoumaných věd
při vzpomínce na tebe , začínám se celý chvět
Nedokážu zdravím být,tak nepocítit bolest
dokážu však věřit ti , že nejde jenom o lest
Nedokáži nápoj pít, hrdlo se mí svírá
Snad tě ještě políbím , pomáhej má víra
Chybíš mi ! :-* :-*
Přečteno 501x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Sýkorka07, ewon
Komentáře (3)
Komentujících (3)