Prší
Anotace: Prší, jen krátkou hru, jednu. Prohrál jsem. Nemám štěstí...
Prší, jen krátkou hru, jednu.
Prohrál jsem. Nemám štěstí.
Ještě jednu? Nemáhám si bednu.
Ale jo, už mám karty v pěsti.
Prohrál jsem. Nemám štěstí.
Tak ještě - do třetice!
Prohra. Připadám si jak v dešti,
ale mám červené líce.
Protože neštěstí ve hře, štěstí v lásce...
Komentáře (0)