Anotace: nerozumím tomu,prostě to cítím....
Mrzí mně že neumím svými slovy vyjádřit jak na mně Tvá básnička zapůsobila. Já neumím psát básničky, nerozumím jim, ale cítím co říkají. Nedovedu několika verši popsat obyčejnou květinu která ve stráni mezi několika kameny skrývá svou krásu, své myšlenky a své city, ale kdybych to uměl tak Ti taky napíšu básničku. Takhle ji mám jen v sobě. Vem si ji.
...ta básnička je moc hezká :-)
06.01.2010 19:13:00 | Balaenoptera