Anotace: Bohémský masochismus některých bytostí je nekonečný... Jen do toho, prosím vás, nezatahujte city!
Holčička malá, bledá
S úsměvem potupu hledá
Přes držku dostane
Naději trestáme
Konstantním stresem
A nejistotou
Holčička maličká ráda
O ponížení sama žádá
Pije, co teče
A kouří spíš v kleče
A přitom jí něco
Moc chybí
Holčička malá cítí
Že něco je úplně v řiti
Se svou dětskou nadějí
Doufala, že se jí
Povede to něco
Změnit
Holčička maličká slzí
Nezájem jiných mrzí
Víc než bič na tělo
Včera se brečelo
Dnes budem pít
A vzpomínat