Anotace: ..Pro Tebe.. Z 29.3.2008, Protože jsem už dlouho bez inspirace...tak hezké čtení...=)
Naděje umírá poslení a víra drží člověka nad vodou, proto by neměla nikdá vyhasnout...
07.03.2010 21:57:00 | NikitaNikaT.
Mchal Horáček by napsal, že i Jonáš ve verlrybím břiše, by Tvoje slova musel slyšet, vždyť voláš tišeji než tiše... Já řeknu jen, díky lidem, co věří, se láska usnívá na Zem, jako jaro pod sněhem, ST.
07.01.2010 21:41:00 | duska.pampeliska