Jen sedím a koukám
Jen sedím a koukám
jak Život mi proplouvá mezi prsty
tak na něj zahoukám
aby postavil mi nové cesty
Ujíždí dále rychlostí blesku
nemá pro mě čas
zanechává mě stesku
se slzami na konečcích řas
Proč mi nezastavil?!
To spěchal k tobě
Aby se představil
a mě nechal v hrobě
Vyhrává ten, kdo miluje méně
teď žije si bez žalu
netrápí se denno denně
neumírá zaživa...pomalu
Přečteno 371x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, Pythonissa__, susana načeva, Mraveneček, Giginka
Komentáře (0)