Ta první
Anotace: do které jsem se zamiloval.
Jsi sladká jak čokoláda
pálivé máš polibky
chutnají po chilli
něžná tvář
nevinná děvka
s pohledy
které každého rozpálí
absintový uhlík
pálí pořádně
kožená bunda
černá podprsenka
odhaluješ se, čím dál více
jen přidávej
tančíš na pódiu
svlékáš se
had na tvém těle
láká tě do smilstva
ochutnej
satanovo jablko
kytary znějí
paříme do rána
líbáme se
na kulečníkovém stole
teď patříš do mé moci
zachycená v sítích
kovových poutech
lidských pudů
té lásky na jednu noc
než znova zmizíš
v přeplněných ulicích
staneš se jen vzpomínkou
ztracenou bytostí
kterou hledám
v nočních ulicích…
Přečteno 382x
Tipy 33
Poslední tipující: Pythonissa__, padající do neznáma, Bíša, Holis, Psavec, Laivindia, hašlerka, Lenullinka, fuu, kikis, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)