Bezesné noci
Já a Večernice
společně, ale vlastně
daleko od sebe
máme schůzky
jenom v noci
hned, jak zavřu oči
Přestává nás dělit vesmír
i klam o světelných rocích.
Tiše,
šeptá mi
do duše:
Tak už víš,
že zázraky se dějí
jen za bezesných
nocí?!
Přečteno 307x
Tipy 5
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Kimiko, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)