jsi má hvězdička
Někdy se nám stává,
že jsme k sobě blíž,
někdy se nám zdává,
že jsme k nebi výš.
blíž k tobě,mé hvězdě jasné,
tak zářivé a tak krásné.
jak svítí! každý na ni večer žasne,
svítí tak dlouho,nikdy nevyhasne.
Přečteno 413x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Květka Š., Kubino 2
Komentáře (0)