Láska
Láska se k tobě sklání,
snaž se ji vnímat dlaní,
je to jak švihnutí bičem,
ovládá tě svým chtíčem.
Přestáváš vnímat okolí,
zaplétáš se do soukolí,
rozum se marně zdráhá,
veze nás horská dráha.
Začíná jízda životem,
nestojíš mimo, za plotem,
ve dvou to sviští údolím,
vzlétnem, kam vyletí sokoli.
Na nebeských polštářích,
zapleteme další hřích,
proletíme nadoblačnem,
vrátíme se zpátky na Zem.
Přečteno 493x
Tipy 46
Poslední tipující: vodnař, WAYWARD, Bíša, Holis, kuskus pruhovaná, Labanda, Zasr. romantik, kroužek, modrá..., labuť, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)