Zkrocená
Jsem bílou laní,
ztracenou v háji.
Zničenou saní,
bloudící v ráji.
V mém srdci,
není jediný kaz.
Oddaná, v tvé moci,
slyším tvůj něžný hlas.
Zničels tu bestii,
uvnitř mé duše.
Za sebe bojuji,
vstříc střele tvé kuše...
Přečteno 346x
Tipy 9
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Bíša, Alasea, Jamesow
Komentáře (0)