Rudý Sníh
Anotace: .. když venku v noci padal sníh
Ach venku tak krásně sněží
.. a všude kolem dokonalé ticho,
jde slyšet jak dopadají vločky,
lehce a pomalu padají z nebe,
k zemi, přímo ke mně,
I přes mé prchající vzpomínky ve mně,
stále víc zahalují stopy k tobě
Jako by se zastavil čas..
v bílé krajině ticha
s chvilkou kterou prožívám na max.
možná je sníh poslední krásný vzkaz,
co vidím z nebe padat..
možná jsi to Ty,
pro koho přestávám dýchat..
Na tváři slzy ještě neuschly,
už budou to dvě hodiny,
Co ležím v rudém sněhu..
… s podřezanými žílami
Přečteno 353x
Tipy 4
Poslední tipující: BlackAngel, Larey
Komentáře (0)