Jo jo,to mi hodně připomíná krátkou a dlouhou v rytmu tanga s tou hodinovou vteřinou v dopise,kterej jsem dostal,když mě tak bolelo,žes přede mnou dala přednost(Ty víš čemu)!!!
09.04.2011 17:19:00 | milenec sllunce
k tvé slovní zásobě: na chemii sem použila slovo KALÍ a ty ses smála!!! :-D a když jsem četla HALÍ, myslela sem, že tam bude Halina :-D jinak je to nádherný kousek, jeden z těch vůbec nejhezčích za posledních pár týdnů, myslím..
06.01.2010 18:31:00 | Jamesow