Vytracený cit
Anotace: Konečně už volně dýchám
Malý, ubohý kloučku,
nelze cítit k tobě zášť
s havětí ztrácíš se v hloučku
z lítosti ušitý dávám ti plášť.
Ukrýj se před světem
před svou vlastní tváří
hrál sis moc s životem
teď se v tobě červi páří.
V očích tvých už není lesk
jen krutý závan hniloby
a ve mně není žádný stesk
ani kousek z mé zloby.
Bez páteře jsou tvá záda
jsi jen malý parazit
mé srdce tě nepostrádá
tak to mělo dávno být.
Přečteno 432x
Tipy 18
Poslední tipující: bliker, Bíša, jedam, Eru Alonnar, Holis, Psavec, Zefi, Květka Š., Larey, Isquieasuus, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)