Sám a sebou...
Anotace: 6 je dobré číslo, kor když má každy tolik Plzní, dnes odopoledne vypracováno ve spolupráci s autorem Talla... neberte ji doslovně.. je to jen snůška slov v hbité souslednosti...
Večer i ráno
mám chuť na cigáro
a vždy mi je přáno
nikdy ne moc, ani málo
Ráno i večer
mám svou tvář a v srdci křeče
a navzdory tomu
smál jsem se a uvnitř brečel
Slzy se mi smějou
poslední doubou, zlý věci se mi dějou
ale ve všem vidím radost
přehlížím tvou Tvář i marnost
Chlast i kámoše mám, jsem sám
a sám se sobě směju
připadám si jak vykradenej krám
kde vyprodali čokoládu
Citu mám, i vlastní autoritu
o nadvládě přemýšlím
smýšlím o Tobě, však bez citu
zradit já Tě zamýšlím
Potom co Ti ublížím
pak vzejde má chvíle
Potom co Tě ponížím
pak dosáhnu svého cíle..
Přečteno 408x
Tipy 18
Poslední tipující: divoska_jaja, hašlerka, ilona, susana načeva, LeeF, Vlk v rouše, Bíša, jedam, Severka, WhiteSkull, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)