dlouho jsem čekala...
Anotace: odpověď pro Balaenoptera na báseň...."A dlouho jsem se díval"
Skrývám se v sobě.
Co já bych dala za tvou trpělivost.
Jsem v sobě schoulená a mám strach
že přestaneš hledat
...já nedostanu se k tobě.
Buď slepý při pohledu na mě
čti mne jen svými prsty
Poslouchej tu mořskou pěnu
a šeptej
takovou ,takovou chci ženu....
Vymodeluj si svou ženu
slovy a hlazením
a přidej do té hmoty
slovo "navždy"
navždy se mé dílko ciť jak víla
co neustále o mě snila
Přečteno 465x
Tipy 30
Poslední tipující: josuatree, Akrij8, Holis, Zorenka Ježková, Pythonissa__, WhiteSkull, ilona, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, jedam, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)