Mít tě
Usínat s Tebou,
iluze neskutečně křehká,
na sobě tvojí vůni,
co vyprchává zlehka..
Ale to jen sním,
se zavřenýma očima..
příběh který končí,
ve chvíli co začíná.
..a mít tě,
je jako vlastnit rozednění,
vlastnit to,
co vůbec ke vlastnění není...
Komentáře (0)