Anotace: tato smlouva je samozřejmě z právního hlediska neplatná, protože nelze slibovat "modré z nebe" :-)
Krásné..ale přece jen, něco za něco, i ten dárek něco stojí, ne? :-)
21.02.2010 12:20:00 | Chancer
z právního hlediska neplatná, protože objekt právního vztahu není možný (to jsem se nedávno učila na zkoušku(:), ale z mého osobního hlediska parádní, moc povedená a hlavně je z ní cítit energie:)
04.02.2010 13:47:00 | Terčisko
Pěkně rýmuješ :) Narozdíl od lidí, který pojali za módu psát často tzv. volný verš bez ladu a skladu..(třeba jako já =) )a líbí se mi nápad. ten hlavně.
28.01.2010 19:55:00 | Albertinka