Jdi do ráje sám.
prosíš mě tiše,
že chceš ještě výše,
říkáš co píše,
mluvíš o svý pýše.
ty víš, že to jsem já,
jestli ti všechno dám,
jestli vezmu tě tam,
kde ty vidíš ráj.
A co s tím?
Já nejsem ta pravá,
nejsem tak dravá
jak ta holka plavá,
to ona je hravá.
Tak co chceš?
ja vím co ty máš
a že mi to dáš
ale já nemám zájem
neplatit nájem
Tak nech to být.
Přečteno 341x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, malá čarodejnice wiggová netopýrková, PANGÁSIUS, Giginka, susana načeva, Bůchví...
Komentáře (0)