Je smutné a lehké
Řekla jsem si, že o tobě napíšu.
Ale co?
Jsi zkrátka jedna velká hádanka.
Otazník na konci textu.
Nevyřčené slovo.
Němá touha.
Dopis Brejlovým písmem.
Plášť neviditelnosti.
Bloudící tulák.
Polárka na obloze.
Má slza na polštáři.
...
Nebezpečné bezpečí
Přečteno 425x
Tipy 5
Poslední tipující: susana načeva, Mbonita, zelená víla, jarmil, Giginka
Komentáře (2)
Komentujících (2)