Nejisté našlapování
Anotace: ničemu nerozumím..
Ještě kliknout na tlačítko odeslat.
Prázdná slova.
Co když je to ubohost?
Možná jsem jako Taťana a on
prostopášný Oněgin..
Dojde mu to všechno až po letech..
Drtím v prstech tlačítko delete
a v očích se mi hromadí slzy.
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: susana načeva, efeeez, Mbonita, jarmil
Komentáře (1)
Komentujících (1)