Nejistota
Anotace: Stále netuším...
Co se stalo? Kde jsi?
- tyto otázky honí se mi hlavou.
Proč už tu pro mě nejsi
a odsouváš mě stranou?
Nejsem si vědoma žádné chyby,
ty však asi nějakou vidíš,
pryč jsou tvé krásné sliby,
a tak se bojím, že mi zmizíš.
Nevím, co právě cítíš,
nedal jsi o sobě vědět.
Nevím – třeba mě nenávidíš,
a proto nechceš odpovědět.
Aspoň jednu odpověď však znáti chci,
stačí jednoduchá, krátká.
Ptám se tedy: Jsem stále ve tvém srdci
nebo přede mnou zavíráš vrátka?
Přečteno 351x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, pamp_elka, Bíša, harmony, Ypsilone, Ape.in, Giginka
Komentáře (3)
Komentujících (3)