Ty jsi . . . . .
Ty jsi květ,
jenž každý motýl hledá,
ty jsi svět,
co objevit se nedá,
ty jsi žena,
po které muž touží,
ty jsi láska,
která srdce souží,
ty jsi anděl,
jenž k nám z nebe přišel,
ty jsi zázrak,
o kterém jsem slyšel,
ty jsi vše,
o čem já jen sním,
ty jsi,
děkuji že vím.
Přečteno 684x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Pevya, kleopatra.sedma, Giginka
Komentáře (2)
Komentujících (2)