Pláče se vzdám...
Anotace: miluju Tě šelmičko, co víc mám říct?...
Blíží se večer
a já věřím,
že nejsi jen sen!
Pevně doufám,
že jsi má skutečnost,
že jsi můj den!
Jen Tys způsobil,
že slzy v očích štěstím
se mi lesknou,
Jen Ty děláš svou přítomností,
každou minutu mi hezkou.
Jen Tys dokázal,
co nedokázal ještě žádný,
Dny bez Tebe se vlečou,
smutný jsou a prázdný!
Ty jsi má duha,
když padá déšt
a slunce svítí.
Ty jsi v mých vlasech
zapletené ozdobné kvítí!
Ty jsi i má slza,
co ted v oku mám,
jen proto, abych Tě už neztratila,
se navždy pláče vzdám!
Ty jsi moje všechno,
a zároven i nic.
Jen Ti chci tím říct,
že mi chybíš zas o něco víc!
Přečteno 381x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, hašlerka, zelená víla, harmony
Komentáře (1)
Komentujících (1)