Každý den toužím...
Anotace: také nevím co víc dodat snad, že mi chybíš každý den o něco víc!
Jen Tvá láska
něhou mě naplnila,
že milovat ještě umím,
já vůbec netušila!
Každý den toužím,
snad stokrát to říct,
že miluji Tě ,
čím dál tím víc.
Každý den jen s Tebou,
svou lásku prožívám
a s Tvým jménem na rtech
vstávám i usínám!
Každý den já toužím,
vidět Tvůj úsměv,
slyšet Tvůj hlas,
i pohádat se znova
a nakonec usmířit se zas!
Přečteno 677x
Tipy 20
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Kallkaa, susana načeva, Kapka, Bíša, Holis, Psavec, hašlerka, WAYWARD, zelená víla, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)