Duše bezcenná
Anotace: opuštíte- li někoho, počítejte s tím, že někdo opustí vás...
Samotná se v koutě vytrácím
Hledám důvod proč ti nestačím
Nejsem snad motýl ve tvé dlani
Nepodobám se roztomilé lani?
Nechci tu zůstat a ztratit se
Musím ti vrátit prostě vše
Chce to však odvahu a jít dál
Nemám teď náladu na svůj žal
Čím jsem teď a čím budu pak
Nechci to vědět, nechám to tak
Nejsem už stejná, nejsem to já
Bez tebe nic smysl nemá a přece má
Zapíjím smutek laciným vínem
Úsměv mi mizí s vlastním stínem
Znám tvá přání i tvá tajné sny
Na co mi jsou po tomto dni
Neusnu s tebou, neusnu s jiným
Neusnu sama, noc problouzním
A pak ty další beze slova
Odejdu do tmy, kde nejsem sama
Jsou tu i další, bezcenné
stejné jako já
Duše ztracené
Komentáře (0)