Džbán
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=5MVr6Y595qg, pro Tebe Lucinko!!!!!
při poslechu Tvých not
nezhasíná svíce knot
vždy jenom si vyberu
kolik síly naberu
do prázdného džbánu
nenechám jej přetéci
abych se mohl vrátit
nic to nemění na věci
že toužím udělat díru
do prázdného džbánu
nechat jej bezedným
být s Tebou napořád
s plným vědomím
dokud nepřestaneš hrát
do prázdného džbánu
Přečteno 407x
Tipy 18
Poslední tipující: NikitaNikaT., Severka, Emma Kulíková, susana načeva, PIPSQUEAK, Kapka, LeeF, Giginka, Káňátko, Alien.v.v.s., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)