Operace
O, to byla operace,
tolik krve, tolik křiku,
pak Doktor si myje ruce,
jeden z mnoha zákazníků.
A co se tu vlastně dělo?
Vyrvávali srdce z těla.
A komu se to dělat chtělo?
Pan Doktor to vždy rád dělá.
Bez narkózy, bez injekcí,
stačil mu jen skalpel prostý.
Jedna z mnoha operací,
výsledkem může vždy být jistý.
Kolik mrtvých? Jenom jedna?
No to se svět nezboří.
Ona stejně byla bědná,
nezvládala příkoří.
Tak máš srdce na podnose,
já stojím vedle svého těla.
Do tebe zamilovat se?
Musela jsem být blbá zcela.
/a už nikdy tak.../
Přečteno 407x
Tipy 4
Poslední tipující: Cagi, Miroslav Možný
Komentáře (2)
Komentujících (2)