VÍLA ZE SNĚHOVÉ ZÁVĚJE
Anotace: Zlín, 8. 1. 2010
Schovaná v závěji
Tiše víla zívá
A v slzy krápěji
O důvěře zpívá
Stulená v závěji
Tiše víla usíná
A svoji naději
Pokládá Ti do klína
Schoulená v závěji
Tiše víla sní
Tak křehkou hlídej ji
Střez a neusni
Přečteno 369x
Tipy 7
Poslední tipující: shaamot, susana načeva, Miroslav Možný, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)