Spánek lásky
Až zazvoní nám první zvon,
až hvězdy zhasnou v noční skon.
Pak teprve se vydám v spánek.
A ty po mém boku v loži
přitiskneš se k mojí paži,
pak vpluješ do sna, jako vánek.
Potom všechno bude nic
a nic bude mnohem víc.
A mi....budem na věky.
Přečteno 476x
Tipy 2
Poslední tipující: harmony, labuť
Komentáře (0)