NIC NENÍ NA STÁLO
Proudem ti stékají po tvářích slzy,
těžké je říct si že nesmíš mít rád,
srdce si stejně udělá co musí,
rozum ti přestane náhle pracovat.
A je to těžký já to vím,
ten pocit totiž dobře znám,
nežiju ve světě růžovým,
na všechny ty trable zůstaneš sám.
Podívej se do mích očí
a podívej se do nich zblízka,
co cítím to poznáš v nich,
poznáš jak se mi stýská.
A je to těžký já to vím,
dělat že nic se nestalo,
v myšlenkách bloudím jako stín,
nic totiž není na stálo.
Přečteno 413x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, labuť, Zefi, Květka Š., Ejí, Elisha
Komentáře (0)