Polib mě
Polib mě
-já chutnám po víně-
Polib mě
a předstírej že nejsem na vině
Že málo tě očima svádím
Polib mě
ať tvé rty svými hladím
Obejmi mé křehké srdce
Zahřej mě
a otevři oči naší lásce
Polib mě
sametově měkce
a neříkej nic
pohlaď mé ruce
Polib mě..
A láskou mě znič
Přečteno 561x
Tipy 10
Poslední tipující: Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, Zasr. romantik, Květka Š., Zefi, Larey, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)