Hořím
Hořím touhou
po něčem novém
plameny olizují mé tělo
smrt se blíží
čím dál víc
cítím jejich žár
lidé se stávají
někým jiným
sám ďábel stojí proti mně
má podobu nádherné ženy
té, po které každý sní
jen dotkni se mě
pocity se ztrácí
nenávist proti všem
boj!
v bludišti zrcadel
nabírám síly
nemoc
lži
nevěra
všechno mě ničilo
teď už ne!
jsem silnější
budu žít
ztratil jsem víru
v povrchní společnosti
které si sama sebe neváží
již pro mě nic neznamenáte
zničen sám v sobě
konec světa
náš celý svět
řítí se do záhuby
ty ovšem musíš žít
povídá mi můj tvůrce…
Přečteno 434x
Tipy 30
Poslední tipující: Bíša, NikitaNikaT., susana načeva, Anežka, Mraveneček, Holis, labuť, PPetrushka, Laivindia, Nomad, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)