Řekni mi, může...
Řekni mi, může lidská bytost zemřít pro lásku?
V propadlišti lidských pokolení topím se,
protože vinen jsem tím, že poznal jsem krásu.
Po tvářích mi kapky touhy stékají
a já topím se v nich tak bezradný.
A vím, jsem vinen…
Bojím se…
Bojím se dalších dnů, ve kterých se mi zjevíš,
ve kterých mi pošeptáš hříšná slůvka
a tím mi dáš naději, že nezmizíš z mého života.
Přečteno 481x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, Mraveneček, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)