Zamilovaná
dlaně
něžně tisknou moje ňadra,
marně
rozum říká kam jsem spadla…
v očích
Večernice trochu váhá
v nocích
rozlila se mléčná dráha
kouzlo
ukázalo cestu vášně
vklouzlo
do mé snivé duše lačně
cítím Tě
v sobě a to mi teď stačí
závratě
mívají ostré drápy dračí…
Přečteno 614x
Tipy 7
Poslední tipující: TetaKazi, Zasr. romantik, carodejka, Lady Elleana, v.hercik
Komentáře (1)
Komentujících (1)