V kůži červánků
Odívám kůži červánků,
s Tebou v malé chvíli.
Za zimního soumraku
v němž mizí všechny stíny.
Stačí něžných slůvek pár.
Od tebe sladce pohladí.
Děkuju ti, že tě mám
a snad i nikdy neztratím.
Přes doteky k polibkům,
a vášeň jenom stoupá.
Co můžu dát, ti nabídnu.
Ruším všechna pouta.
Jen jediné si ponechám,
a to k Tobě, broučku můj.
Odlétneme kdo ví kam
vstříc našim sladkým nápadům.
Přečteno 505x
Tipy 23
Poslední tipující: zelená víla, Adrifinell, susana načeva, Holis, labuť, hašlerka, Psavec, enigman, Květka Š., Vlk v rouše, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)