Plesová..
Chcem ju
či pousmiať sa mám
keď vidím
hviezdu v róbe
večernej toalete dám
ísť na ples
v tejto dobe
zábav a plesov polnočných
stojí o moje garde
na všetkých párty spoločných
odteraz vždy a všade
neprekáža jej nahota
celého môjho tela
do svojej hmly ma zamotá
Éta Carinae stella
Homunculus som - tanečník
hviezdny pár s playmate tvorím
z mužov to šťastie nemá nik..
(.. kým oči neotvorím)
Přečteno 322x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, piťura, isisleo, toužím.jít.dál, Holis, labuť, hašlerka, Bíša, Kubino 2, Psavec, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)