Žena
Jsi Marie, Jana, Veronika i Dana
Jsi věrná, něvěrná, svobodná i vdaná
Jsi krásná, nepěkná, šťastná i smutná
Víš jak samota i láska chutná
Ano jsi to ty, ŽENA
měníš podoby i jména
Říkáš mi lásko, říkáš mi miláčku
žijeme spolu na bílém obláčku
Říkáš mi hajzle, říkáš mi debile
z obláčku zbyly jen promile
Neříkáš mi nic, jako bych nebyl
a já tě miloval...debil
Přečteno 442x
Tipy 16
Poslední tipující: Alan Black, Larey, susana načeva, Mademoiselle Drea, TetaKazi, Mraveneček, hašlerka, Kubino 2, Kapka, Churry, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)