sv. Valentin
Anotace: Chudák, stále ve střehu...
Opilý láskou našich těl
vydrápal se do hamaky
Z obavy, ža snad zešílel
usnul...
My usnuli jsme taky...
Uspalo nás vědomí
těch našich přeslazených vin
Už střízlivý a klidný
žehná nám z postu nad oblaky
"Kéž čistý akord vašich těl
vám vydržel!"
váš
Svatý Valentýn (a všichni svatí taky)
Přečteno 454x
Tipy 49
Poslední tipující: PIPSQUEAK, pamp_elka, drsnosrstej kokršpaněl, kuskus pruhovaná, Pevya, Tygropes, Lioness, Kubino 2, Efiee, isisleo, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)