Čtvrtá pro tebe
Anotace: chci mít srdce z ledu
Sbírka:
Pro tebe
Pohlcuješ mě víc než můžu zvládnout
Už jediné mi zbývá – na kolena padnout
A prosit tě o lásku kterou tolik dávno hledám
U tebe ji našel ale získat ji jak nemám
Před tvou krásou nejsem
Jediný co klečím
Říkám si tak měj se
Odcházím a brečím
Nechci takhle končit
Vždyť přežít se to nedá
Po chvíli se loučit
A kdo ví - jestli pohled náš se shledá
Přečteno 514x
Tipy 5
Poslední tipující: Jamesow, Pythonissa__, susana načeva, Mraveneček
Komentáře (1)
Komentujících (1)