Anotace: maximální koncentrace mých momentálních pocitů, nejistota, probuzení ze sna do reality ... a pořád ještě nevím ...
Rým, ale nemelodický (teda nemůžu tam melodii místy najít XD), ale některý pocity jdou ven jen básní a je jedno, jak to nakonec dopadne. Spontánnost je taky fajn :)
19.10.2011 23:42:00 | Rika Akira