Anotace: Jsem zde pro všechny. Ale pro některé jsem tu víc... Ožralství je prostě zlo XD
Znásilňuji ta slova
Rozdávám bez rozmyslu
Beznadějně se vrhám
Do všeho, co se děje v cizích ložích
Svědomí nezabiješ noži
A hlouběji a hlouběji
Padám
Ve vzteku drtím ta slova
Mezi rty, zuby a jazykem
A plivu je kolem sebe jak jed
Rvu si vlasy, ty se mění v mých dlaních
V provaz dost pevný na spoutání
A více a více
Utahuji uzly
A jen jednou šeptám ta slova
Však míjí se účinkem
-jestli kdy nějaký měla -
Slova stáhly smyčky
Na věrohodnost slovní hříčky
A tak si častěji a častěji
Jen hraji