Toužím
Rozpíjet se do Tvé kůže,
polibky Tvé pochytat.
Postavit hrad z něžných slůvek,
lásku svou ti všechnu dát.
Tvého těla teplo cítit
a detailně ho celé znát.
Do Tvých sítí jen se chytit.
Jen pro teď, však napořád.
To co neznám s Tebou poznat.
Celá se ti krásně vzdát.
Po Tvém těle s láskou brouzdat
Slyšet víc, než 'Mám tě rád'.
Přečteno 840x
Tipy 22
Poslední tipující: PPetrushka, Pythonissa__, Holis, jedam, susana načeva, zelená víla, Zefi, Vlk v rouše, hašlerka, Psavec, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)