Mocná čarodějka
Je jako křídla motýlí,
objeví se a zase zmizí-
-láska.
Okusíš ji na chvíli
a bude ti opět cizí.
Je jako slunce,
pálí a zahřívá-
-láska.
Ukáže ti jednu stranu mince,
tu, která je zářivá.
Je jako starý kabát,
onošená, přesto krásná-
-láska.
Naučíme se jí nebát,
stále však bude vzácná.
Je jako poslední výdech,
bolestivá, i když osvobuzující-
-láska.
Uvězní tě ve vlastních zdech,
citem překypujících.
Je jako vzduch,
někdy jako bys ho neměl dost-
-láska.
Někdy je spíše jako začarovaný kruh
a spálí i poslední most-
-láska...
Přečteno 342x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, beerushka, Bíša, sveřep, Zelená okurka
Komentáře (1)
Komentujících (1)