Má hvězda..
Anotace: .. MIRA - česky Nádherná (Omicron Ceti)
Letěl jsem kolem Země
napřáhl ruce, měl ji rád
jen krystal slz zbyl ze mně
než zmizel jsem jak tolikrát
volá mě hvězda Mira
prý jsem jí lásku slíbil
polibkem netopýra
proč bych ji nepolíbil
na žhavé plazma z vášně
miluješ mě, hvězdo rudá?
siločar láskou svaž mě
uhoří blanitá zrůda
Tvé jméno značí - Nádherná
kráska a zvíře být můžem
přitažlivost sílí nadměrná
napíšu ze rtěnky růžem
na Mléčnou dráhu dokola
- Nádherná lásko, Tvůj jsem
svléknu se z nestvůry dohola..
(co bylo dál? - prst na puse)
Přečteno 508x
Tipy 29
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Andee, isisleo, Holis, Markéta Hl., enigman, zelená víla, Mbonita, Simísek, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)