Paprsek sluneční
Paprsek sluneční tu za mě píše básně.
Paprsek sluneční mi našeptává jak chvílemi je mi krásně.
Paprskem slunečním chtěla bych já teď být.
Paprskem slunečním tvou tvář jen pohladit.
Paprsek sluneční za oknem září.
Paprsek sluneční odráží se na tvé tváři.
Paprskem slunečním tančícím za sklem.
Paprskem slunečním nejsem, tak nashle...
Přečteno 586x
Tipy 2
Poslední tipující: 666 Idiot MCR, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)