Dřív než...
Než se rozloučíme
vrátíme si příběh
o ničem
a každý sám budeme hledat
to
o něčem
Než se rozloučíme
řekneme si
co mohlo být
a co vzal
svět už
bez nití
bez ticha
růže voní
bez rozednění
bez ticha
nás dvou
je po válce
po lásce
procitnutí nekoná se
mohlo snad být hůř
to je radost nezdá se...
Přečteno 455x
Tipy 42
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Dota Slunská, Labanda, floreciente, Oťas, Juraj Hrom, Elza511, Churry, P.P.S., Holis, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)