Tebe...
Tvá slova hladká na
dotek
pršela z rána
pro souboj
řek
Neptá se
nenaříká
jsme za prahem
bolestivosti
na to není lék
v pravdě
marnivé
mluvenosti
Dáváš se do slunce
paprsků
za něco
teď jsme list
marnosti
ve vědomosti
otáčíme se víc
někam tam
za měsíc
miluji tě
opatruj nic
jen já vím
co ztropí
nebe
marnivosti...
miluji tě
tak vezmi si
pár hrstí
za upřimnost
.....
mé lásky a bezhlavě
mě suď
.....
bez nadsázky
a rtuť
je vzhůru
jen pro můru
co
krouží
nad ohněm
vzhůru
.....
pro horu
nedočkavosti
a sílu stromů
......
měj mě
bez kontrastnosti
hromů
.....
pojď
na chvíli
k
nám
domů
.....
a pošeptej
že jsi víc
než
marnost
hromů
.....
co bují nad
střechy
domů
.....
rozbij mé pohledy
obejmi
moje
nejniternější
pohledy
.....
a já vím
kam a kudy..
nemusíš nic
jen mě odepiš¨
ze snáře...
Přečteno 643x
Tipy 54
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Dota Slunská, Koza, jedam, Labanda, floreciente, Oťas, Johan', Juraj Hrom, Kubino 2, ...
Komentáře (13)
Komentujících (11)