Láskyplné řeči
Anotace: v těchto chvílích jsou ty nejkrásnější vyznání
Vášnivé líbání,
dvě nahá těla…
…ten pocit
málem jsem zapomněla.
Do hry se vložily
zoubky a jazyky.
Místností zazněli
milostné výkřiky.
Hranice šílenství..
..pozvolna proniká.
Samotným vzdycháním
na sucho polyká.
Můj milý zmítá se
v milostné křeči..
..láskyplné obětí
a láskyplné řeči =*
Přečteno 933x
Tipy 14
Poslední tipující: Šerák, Romana Šamanka Ladyloba, Eru Alonnar, Kara Lee Exl, jaroslava anna, ilona, PANGÁSIUS, Mraveneček, Larey, Blázen? =), ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)